Одяг для полювання

Футболка оверсайз VEDUTA AFC Pike Hunter бежева

1250,00
грн.
Футболки для рибалки від VEDUTA DESIGN - чудовий подарунок для справжніх любителів риболовлі. Ми друкуємо лише власні малюнки, створені художником Андрієм Ведутою, тому наші футболки є абсолютно унікальними! Вони мають вільний крій oversize і виготовлені з бавовни щільністю 190 грам на метр з додаванням 5% спандексу. Такий склад тканини робить її дуже приємною до тіла, гладкою та трохи еластичною. А ще вона має високу стійкість до стирання.
  • Горловина з додатковим укріпленням. Забезпечується стійкість форми горловини з часом, не дозволяючи їй розтягуватись.
  • Рукава з яскравим брендуванням. Кожна футболка має яскраву червону бірку VEDUTA DESIGN на рукавах, що додає унікальний стиль.
  • Легкість у догляді. Можна прати при температурі 30-40 градусів без сильного віджиму. Так зберігається яскравість кольорів та якість друку.
  • Практичність у догляді. Місце друку не слід прасувати. За потреби прасуємо зі зворотньої сторони при низькій температурі. Це збереже якість друку та уникне його пошкодження.
  • Довговічність та якість друку. Друк на футболках не вигоряє та не тріскається, витримуючи до 30 циклів прання за умови правильного догляду.
Колір: білий / молочний / какао / чорний
Модель/крій: oversize. Вільний крій
Тканина: 95% бавовна 5% спандекс
Принт: технологія DTF
Форма горловини: кругла