Одяг для полювання

Наліпка для рибалки VEDUTA Pike UA

VA-S-PKUA
19,00
грн.
Наліпка VEDUTA Pike UA виготовлена з вінілової плівки та має додаткову ламінацію, що робить наші стікери стійкими до води та сонця.

Наліпки для рибалки з вінілової плівки.
Матеріал стікерів VEDUTA не боїться води, ультрафіолету та перепадів температури. Завдяки цьому вони чудово підходять як наліпки для автомобілів, валіз, рибацьких ящиків та коробок. Це чудова наліпка для ноутбука, термосу та будь якої твердої, гладкої поверхні з металу, пластику чи скла.
Ми називаємо їх наліпками для рибалки тому що всі малюнки створені рибаком та художником Андрієм Ведутою для справжніх фанатів риболовлі. Ми переконані, що тільки рибак може створити класні сувеніри для рибаків!
В асортименті наклейок VEDUTA DESIGN можна знайти наліпки з хижими рибами, з коропами, наліпки для фідеристів та для морської рибалки. Є і колекції для різних регіонів світу - Азії, Австралії та Америки, тому наш асортимент може порадувати навіть затятого колекціонера рибацьких сувенірів!

  • Матеріал: вініл
  • Плівка товщиною 80 мікрон
  • Має додаткову захисну ламінацію
  • Не боїться сонця, стійка до ультрафіолету (UV)
  • Не боїться води
  • Стійка до перепадів температури

Всі малюнки друкуються у різних розмірах, тому кожен може підібрати наліаки як для маленьких рибацьких коробок так і стікер на авто або човен з рибою великого розміру!
Наліпками можна не тільки прикрасити будь який предмет, але і сховати дефекти чи подряпини, додатково захистивши поверхню від пошкодження.