Одяг для полювання

Брелок VEDUTA Судак + Плотва UA

VA-KCH-ZRUA-G
365,00
грн.
Рибальський брелок VEDUTA “Судак+плотва” виготовлені із металу з емальованою покраскою та мають вагу 20 грам при при довжині 120мм. Діаметр кільця для одягання колючів - 30мм. Кожен брелок має індивідуальну фірмову упаковку.

Брелок складається з одного судака та двох плотвиць, які наче тікають від неї. Кожна рибка має своє кріплення та окремий ланцюжок. Зворотня сторона риб має текстурну поверхню. Всі елементи брелка мають невеликий логотип, який підкреслює індивідуальність дизайну. Це не просто рибацький брелок, а ціла композиція з сюжетом.

Яскравий аксесуар підкреслить любов до рибалки, особливо в патріотичному кольорі.

Це чудовий подарунок для любителя ловлі судака, спінінгістів спортсменів, або просто фаната рибалки! Судак - це одна з найцінніших спінінгових риб наших водойм, тому за нею з великим задоволенням полює більшість професійних риболовів. Невеликий яскравий судак у вигляді брелка на ключах буде нагадувати риболову про незабутні моменти на рибалці та трофейних судаків.

Можно зібрати подарунок для рибака і додати до брелків наші дизайнерські значки, ароматизатори в авто, чашки та наліпки VEDUTA DESIGN з малюнками судака. Такий подарунковий комплект оцінить кожний любитель рибалки! Всі малюнки та дизайни повністю оригінальні та створені студією VEDUTA DESIGN.

Брелки виконані в натуральному та патріотичному кольорах.