Одяг для полювання

Воблер МІННОУ колір VA005 DANGER 130 TRIDENT занурення 1,8-2,5 м

TVA-W-D-SR-130SP-VA005
349,00
грн.
Воблер ТМ TRIDENT "DANGER" SR 130SP за своєю формою тіла і масою приманки 24,3 г відноситься до класу "ВЕЛИКИЙ - МІННОУ". Ця приманка є суспендером (підвішується в товщі води на короткий проміжок часу) під час паузи. Максимальне занурення 1,8 м при лові за кидком, при лові тролінгом до 2,5 м.

Воблер оснащений високоякісним кріпленням і дуже гострими трійниками ВКК, здатними витримувати великі навантаження. Воблер ТМ TRIDENT "DANGER" SR 130SP має систему дальнього кидка (СДК) та шумові камери зі стальними кульками. Під час кидка кульки по спеціальному каналу перекочуються в хвостову частину воблера, що дозволяє воблеру летіти на максимально велику відстань. Після затонення воблера при початку проводки кульки перекочуються в спеціальну камеру, тим самим стабілізуючи приманку в робочому положенні. Під час проводки кульки в шумовій камері видавлюють приємне постукивання, яке привертає увагу хижака і приваблює його з більшої глибини.

Для цієї моделі підходять різноманітні способи проводки: при рівномірній проводці воблер має яскраво виражену власну гру. Рекомендується також застосовувати рівномірні проводки з зупинкою приманки (STOP and GO). А головним козиром цієї моделі є ривкова проводка (твічинг). Дуже хороші результати дає поєднання твічинга з витяганням і наступною паузою 2-4 сек. Під час лову твічингом воблер мотається з боку на бік з широкою амплітудою гри, на паузі підвисає і гойдається з боку на бок (ролігується), миготячи своїми боками.

Місця застосування Воблер ТМ TRIDENT "DANGER" SR 130SP - це озера, водосховища а також річки з глибинами до 5 м. Воблер ТМ TRIDENT "DANGER" SR 130SP в основному застосовується для лову щуки, великого окуня, судака і сома.

Тип воблера: Мінноу

Занурення: 1,8-2,5 м

Вага: 24,3

Розмір: 130мм

Плавучість: Suspending ( суспендер )

Колір: VA005

Вид риби: Щука , Судак , Сом , Жерех , Окунь