Одяг для полювання

Значок VEDUTA Лящ UA

VA-P-PKUA-G
145,00
грн.
Рибальський значок VEDUTA “Лящ” виготовлені із металу з емальованою покраскою та мають вагу 4 грам при розмірах 35х21мм. Кожен пін має індивідуальну фірмову упаковку.

Значок на задній стороні має текстурну поверхню та одне кріплення-метелик.

Наші піни-значки ідеально підходять для кріплення на кепку, як на козирок так і на бокову чи передню панель. При цьому навіть великі піни не заважають і не відчуваються шкірою голови при одяганні кепки. Також значки зручно кріпити на жилетку, ремені сумок, на рюкзаки чи будь які інші елементи одягу з міцних тканин. Наші стильні значки можно носити і з кежуал одягом, на рюкзаках або на кежуал кепках в повсякденному житті. Яскравий аксесуар підкреслить любов до рибалки, особливо в патріотичному кольорі.

Це чудовий подарунок для любителя ловлі ляща на фідер чи інші оснастки, або просто для заядлого рибалки! Можно зібрати подарунок для рибака і додати брелоки, ароматизатори в авто, чашки та наліпки VEDUTA DESIGN з малюнками лящів. Такий подарунковий комплект оцінить кожний професіональний фідеріст чи поплавочник! Всі малюнки та дизайни повністю оригінальні та створені студією VEDUTA DESIGN.

Піни виконані в натуральному та патріотичному кольорах.